Nieuws

Nieuws

Skydive Hilversum en Corona-maatregelen

We kunnen weer springen!

Vanaf vrijdag 26 juni geldt er een nieuwe NOTAM waardoor we weer als vanouds met vier man in de TGC mogen. Dat wil zeggen dat we weer (bijna) normaal kunnen gaan springen! Dit geeft ons de mogelijkheid ook weer beginnende springers en eerste sprongs leerlingen mee omhoog te nemen. De Marineweek kan nu zeker weer doorgaan.

Er blijven natuurlijk wel Corona maatregelen van kracht. Mondkapjes (of buff) in het vliegtuig, anderhalve meter afstand op de grond, een vaste manifester, kantineman/vrouw en busjesrijder, eenrichtingsverkeer en nog wat zaken. We zullen het protocol zo spoedig mogelijk updaten.

Een van de dingen die daar zeker in zal staan is dat iedereen een gezondheidsverklaring moet meebrengen, en ter plekke ondertekenen. Het bestand zal bijgesloten worden bij deze post.
Iets anders is dat we zullen gaan werken met vaste kantine en manifest bemensing, net als een vaste busjesrijder. We zullen met zijn alleen ons gedrag moeten aanpassen om besmettingsgevaar zo klein mogelijk te maken.

Aan alle kanten wordt gewerkt om het springbedrijf weer te starten. En omdat we toch niet helemaal zo mogen, kunnen en willen draaien als we voor de Corona deden, is daar nog wel wat overleg en afstemming voor nodig.

Er wordt inmiddels hard gewerkt om (herhalings) opleidingen te plannen:
5 juli HH vooral voor Marinemensen
6-10 juli Marineweek
10-11 juli 
17-18 juli 
24-25 juli 

*Herhalingsopleidingen worden op zaterdagen uitgevoerd.

Hou onze social media en website in de gaten.
We zien elkaar snel weer in de lucht!

Bijlage: Gezondheidscheck_PCMN

 

High over Hilversum

 
High over Hilversum was een succes!

Wat een geweldig evenement!

Geholpen door de fantastische weersomstandigheden hebben wij met z’n allen kunnen genieten van bijna alle disciplines binnen onze sport.

En hoe leuk is het om onze speeltuin te delen met tandempassagiers die met de nodige gezonde spanning het vliegtuig in stappen en vervolgens met 200km per uur naar beneden storten en zich realiseren waarom wij dit met z’n allen keer op keer weer doen?

Wij willen graag iedereen bedanken die van dit evenement een succes heeft gemaakt. Canopy coaches, tandem masters, packers, instructeurs, hulpinstructeurs maar ook alle skydivers die naar Hilversum zijn gekomen om buiten te komen spelen!

Volgend jaar zeker weer!

Het seizoen 2019 begint!

 
Wil je ook graag leren skydiven? Daar hoef je niet eerst een tandemsprong voor te maken. Wij leiden je op op de volgende data:
12 en 13 april (English course)
19 en 20 april
10 en 11 mei (English course)
24 en 25 mei
21 en 22 juni
12 en 13 juli (English course)
1 juli (Koninklijke Marine)
19 en 20 juli
23 en 24 augustus
27 en 28 september
25 en 26 oktober

Inschrijven

 

Medische keuringen

Om zelfstandig te mogen skydiven heb je een medische keuring nodig; deze verzorgen we ook dit jaar weer op de volgende dagen op Skydive Hilversum (telkens 9.00-12.00 uur):
6 april
4 mei
8 juni
6 juli
10 augustus
14 september
Interesse? Neem dan contact met ons op!
 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je ons ook bereiken via
Skydive Hilversum Facebook of WhatsApp: 06-156 158 84

Informatiemiddag skydiven

 
Op grote hoogte uit een vliegtuig springen, met duizelingwekkende vaart naar beneden suizen om het laatste stukje veilig onder je parachute terug naar de grond te zweven. Ondertussen vrij als een vogel genieten van het weidse uitzicht over het Gooi. Al ruim 50 jaar wordt deze fantastische sport boven vliegveld Hilversum beoefend. Skydive Hilversum verzorgt een gedegen opleiding tot parachutist, of zoals we dat tegenwoordig noemen ‘skydiver’.

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe zo’n opleiding tot skydiver eruit ziet en of dat skydiven ook voor jou is weggelegd? Dan ben je op zaterdag 6 april van harte welkom op onze informatiemiddag. Volg geheel vrijblijvend een proefles parachutespringen! Nee, we laten je niet uit een vliegtuig springen. Onze ervaren instructeurs gaan je wel laten zien hoe een opleiding in zijn werk gaat. Je kunt al je vragen stellen en als je na afloop denkt ‘dit is gaaf, dit wil ik ook’ dan kun je meteen inschrijven voor een van onze opleidingen. Doe je dit tijdens de informatiemiddag dan geven wij een leuke korting op de opleidingsprijs. Wil je er nog even over nadenken dan kun je altijd via onze website inschrijven voor een opleiding.
De informatiemiddag begint om 13:00u en duurt tot 14:30u. Deelname is geheel vrijblijvend, vooraf opgeven hoeft niet maar zorg wel dat je op tijd aanwezig bent.

Skydive Hilversum hoopt jou op 6 april te mogen begroeten!

Routebeschrijving:
Vliegveld Hilversum ligt aan de Noodweg 49 te Hilversum. Neem ter hoogte van het vliegveld de zijweg: ‘Weg op de Egelshoek’. Waar deze weg een bocht naar links maakt ga je rechtsaf de onverharde weg op. Je ziet ons clubhuis aan het eind aan de rechterkant. De ingang is via het terras.